Eşini önce haşladı sonra...

SAMSUN'da 38 yaşındaki Şener K., dün gece eve alkollü gelen eşi 39 yaşındaki Şakir K.'yı, çıkan tartışma sırasında önce fincandaki sıcak çayı üzerine döküp haşladı. Öfkesini alamayan kadın, ardından da meyve bıçağı ile 5 yerinden yaraladı. Şener K. gözalt

Eşini önce haşladı sonra...
SAMSUN'da 38 yaşındaki Şener K., dün gece eve alkollü gelen eşi 39 yaşındaki Şakir K.'yı, çıkan tartışma sırasında önce fincandaki sıcak çayı üzerine döküp haşladı. Öfkesini alamayan kadın, ardından da meyve bıçağı ile 5 yerinden yaraladı. Şener K. gözaltına alındı.


Samsun'un İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde oturan, işsiz ve sürekli alkol alan Şakir K., dün gece yine evine alkollü olarak geldi. 20 yıllık eşinin hazırladığı yemeği yediği sırada çift arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine 3 çocuk annesi Şener K., önce masada bulunan fincandaki sıçak çayı eşinin üzerine attı. Öfkesi yatışmayan Şener K., meyve bıçağı ile de eşini yüzünden, kolundan ve göğsünden 5 kez yaraladı. Şakir K., bağırışmalar üzerine eve gelen komşuları tarafından Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şener K. da olay yerine çağrılan polisler tarafından gözaltına alındı.

'İÇKİYE PARA BULUYOR, EVE BAKMIYOR'

Şener K. polise verdiği ilk ifadesinde, “Eşim uzun zamandır çalışmıyor. Yakınlarımızın yardımlarıyla geçiniyoruz. Çoluk çocuk perişan olduğumuz halde eline geçirdiği paraları içkiye harcıyordu. Dün gece eve yine alkollü geldi. Ben 'Yine içkiye para veriyorsun, bize bakmıyorsun' diyerek konuşurken bana hakaret etti. Bu yüzden aramızda kavga çıktı. O sinirle ne yaptığımı bilmiyorum” dedi.

Şener K.'nın polisteki sorgulaması devam ederken, hastanede tedavi altına alınan Şakir K.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler