Evlenme vaadiyle dolandırıldı

Trabzon'da kendisine evlenme vaadinde bulunan bir kadın tarafından dolandırıldığını öne süren kişi, polise başvurup şikayetçi oldu. Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne başvuran Ali Kahraman (65), Gülbaharhatun Mahallesi'ndeki bir pastanede buluşt

Evlenme vaadiyle dolandırıldı

Trabzon'da kendisine evlenme vaadinde bulunan bir kadın tarafından dolandırıldığını öne süren kişi, polise başvurup şikayetçi oldu.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne başvuran Ali Kahraman (65), Gülbaharhatun Mahallesi'ndeki bir pastanede buluştuğu ve kendisine evlenme vaadinde bulunan Emine T'ye (60) altın bilezik ve bin 300 TL verdiğini anlattı. Bilezik ve parayı alan kadının kendisini dolandırdığını iddia eden Kahraman, şikayetçi oldu.

Polislerce ifadesi alınan Emine T. ise ''kesinlikle Kahraman'ı dolandırmadığını ve amacının evlenmek olduğunu'' belirterek, suçlamaları reddetti.

Emine T'nin aldığı bin 110 TL değerindeki bilezik ise Kahraman'a iade edildi.

Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler