Eyüboğlu davasında gerginlik

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanıklar Coşkun A. ile Gökhan A. yoğun güvenlik önlemleri altında getirildi. Bu sırada mahkum girişinde bekleyen maktül yakınları sanıklara büyük tepki gösterdi. Coşkun A.'ya hakaret ve küfürler eden ka

Eyüboğlu davasında gerginlik

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanıklar Coşkun A. ile Gökhan A. yoğun güvenlik önlemleri altında getirildi.

 

Bu sırada mahkum girişinde bekleyen maktül yakınları sanıklara büyük tepki gösterdi. Coşkun A.'ya hakaret ve küfürler eden kalabalık, jandarma ve polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi. Bazı maktül yakınlarının fenalaştığı gözlenirken, Coşkun A. da jandarma ekipleri tarafından güçlükle adliye binasına alındı. Mahkeme heyeti, kamu güvenliğini gerekçe göstererek gizlilik kararı alırken, mahkeme salonuna maktül yakınlarından kimse alınmazken, duruşma 13 Mayıs 2008 tarihine ertelendi.


Trabzon'un Maçka ilçesine bağlı Esiroğlu beldesinde 10 Haziran 2006 tarihinde geçmişe dayalı bir husumetten kaynaklandığı belirtilen tartışmada Mustafa Eyüboğlu ile yeğeni Çağdaş Eyüboğlu öldürülmüş, 2 kişi de yaralanmıştı. Olayla ilgili olarak aranan Coşkun A. olay sonrası yurtdışına firar etmişti. Kırmızı bültenle aranan cinayet zanlısı Ukrayna'da bir süre önce yakalanmış ve geçtiğimiz aylarda Türkiye'ye iade edilmişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler