Genç'ten Mandıralı'ya ziyaret

AK Parti Trabzon İl Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Ankara da çeşitli temas ve toplantılarda bulundu. Genç saat 12:00'da Büyük Liman Platformu adı altında Giresun, Gümüşhane, Bayburt Milletvekilleriyle birlikte Trabzon Milletvekillerimizden Asım Aykan ve Mus

Genç'ten Mandıralı'ya ziyaret

AK Parti Trabzon İl Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Ankara da çeşitli temas ve toplantılarda bulundu.

Genç saat 12:00'da Büyük Liman Platformu adı altında Giresun, Gümüşhane, Bayburt Milletvekilleriyle birlikte Trabzon Milletvekillerimizden Asım Aykan ve Mustafa Cumur un katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

 Toplantıda Bölgemiz için önemli olan Kalınçam, Sis Dağı Yolları için ortak çalışma ve hareket etme kararı aldılar. Ayrıca yayla turizm açısından yaylarımızın tarihi dokusuna yönelik çalışmalar yapılması konusunda çalışmaların yapılacağını ifade ettiler.

İçişleri bakanı sayın Beşir Atalay ile görüşen il başkanı sayın Av. Ahmet Metin Genç Köydes'ten gelecek ödenek miktarının Trabzon'a fazla olmasını talep etti.

 Bakanında bu doğrultuda söz alan İl başkanı toplam 525 milyon olan köydes ödeneğinin en fazla payı Trabzon'a aktarılacağının sözünü almış oldu.

Tokat'ın Reşadiye İlçesinde, hain pusuda kalleşçe şehit edilen 7 askerimizin aracını kullanan evladımız gazimiz Emrah Mandıralı'yı, Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş ve Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Keleş ile birlikte GATA'da ziyaret etti.

Gazimizin hayatı tehlikesi olmadığını ifade eden Ahmet Metin Genç şükran dileklerini iletti. Gazimizden de tüm Trabzon halkına selam getirdi.

Hükümetin başlatmış olduğu duble yol çalışmasında çok büyük başarıların altına imza attık. Cumhuriyet tarihinden daha fazla duble yol yapıldı. Bu manada devam eden Trabzon- Maçka duble yolunun 1. Etabının çalışmalarının devam edeceği ve bitirilmesi için ödenek eksikliğinin olmadığını karayolları genel müdürümüz sayın Cahit Turhan beyin takip ettiği ve tamamlanması için ne gerekiyorsa yapılacağını ifade etti.

İl başkanı sayın Av. Ahmet Metin Genç yarın Trabzon'da olacak parti danışma meclisleri toplantılarına katılacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler