Giresun’a geldi, ilk işi şehir tabelasını temizlemek oldu!

İzmir'de yaşayan ve uzun yıllar sonra memleketine dönen Hüseyin Yurt, doğduğu topraklara duyduğu özlemi ve sevdayı gösteren örnek bir davranış sergiledi.
Giresun’a geldi, ilk işi şehir tabelasını temizlemek oldu!

İzmir’de yaşayan ve uzun yıllar sonra memleketi Giresun’a dönen Hüseyin Yurt, doğduğu topraklara olan bağlılığını örnek bir davranışla gösterdi. Giresun il sınırında bulunan tabelanın kirli ve bakımsız haline kayıtsız kalmayan Yurt, tabelayı temizleyerek memleketine olan sevgisini gözler önüne serdi.

Memleket Hasreti Yol Üstünde Karşılık Buldu

Gurbetçi Hüseyin Yurt, uzun yıllar sonra doğup büyüdüğü topraklara dönmenin heyecanını yaşarken, yolculuğu sırasında Giresun il sınırında bulunan tabelanın kirli olduğunu fark etti. Memleketinin ilk giriş noktasında böyle bir görüntüyle karşılaşmanın kendisini üzdüğünü belirten Yurt, tabelayı temizlemek için harekete geçti.

“Giresun’a adım attığımda içimi bir özlem duygusu sardı. Tabelayı görmek bile insanın içini ısıtıyor. Ancak böylesine kirli bir görüntü, memleketim adına üzücüydü” dedi.

"Memleketim Gibi Tabelam da Temiz Olmalı"

Hüseyin Yurt, tabelanın tıpkı memleketinin insanları gibi temiz ve güzel görünmesi gerektiğini ifade ederek, “Buraya gelen herkesin ilk izleniminin güzel olması için tabelayı temizlemeye karar verdim” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir