Giresunspor iç transferde gaza bastı

Giresunspor Teknik Direktörü Metin Aydın, “İç transferi büyük oranda çözdük sayılır. Anlaşmak istediğimiz bir iki isim daha var, onlarla da kısa sürede anlaşacağımızı düşünüyorum” dedi.

Giresunspor iç transferde gaza bastı

Gelecek sezon TFF 2. Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Giresunspor’da Teknik Direktör Metin Aydın açıklamalarda bulundu. 2024-2025 sezonunda TFF 2. Lig’de başarılı işler yapmak istediklerini söyleyen Aydın, “İç transferi büyük oranda çözdük sayılır. Anlaşmak istediğimiz bir iki isim daha var, onlarla da kısa sürede anlaşacağımızı düşünüyorum” dedi.

Giresunspor yönetimiyle sürekli istişare halinde olduklarını ifade eden Aydın, “Yeni sezon çalışmalarımız planlandığımız gibi devam ediyor. İç transferi büyük oranda çözdük sayılır. Anlaşmak istediğimiz bir iki isim daha var, onlarla da kısa sürede anlaşacağımızı düşünüyorum” dedi.

Takımda transfer teklifi gelen bazı isimler olduğunu belirten Aydın, “Kulübümüzün içerisinde bulunduğu durumu herkes biliyor. Transfer yasağımız sürüyor. Yönetim kurulumuzun bu konudaki çalışmaları devam ediyor. Transfer teklifi gelen bazı oyuncularımızın isimleri zaten basına yansıdı. İdari konular yönetim kurulumuzun kontrolünde sürüyor. Giresunspor’un menfaatleri doğrultusunda yaşanan gelişmeleri teknik heyet olarak bizlerde yakından takip ediyoruz. Bir gelişme yaşandığında kulübümüzden gerekli resmi açıklamalar yapılır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler