Görele Belediyespor Hentbol Takımı'nda başantrenör belli oldu

Görele Belediyespor Hentbol Takımı'nda başantrenörlüğe Seyfettin Uzun getirild
Görele Belediyespor Hentbol Takımı'nda başantrenör belli oldu

Hentbol Kadınlar Süper Lig ekiplerinden Görele Belediyespor'da başantrenörlük görevine Seyfettin Uzun getirildi.

Takımla antrenmana çıkan Uzun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yaklaşık 8 yıldır Süper Lig'de mücadele eden Görele Belediyespor'un bu yıl Avrupa'da da ülkeyi iyi şekilde temsil ettiğini söyledi.

Takımın Avrupa hedefinin devam edeceğini belirten Uzun, "Sporcu kardeşlerimizin katkılarıyla bunu başaracağımıza inanıyorum. Amacımız onları daha güzel yerlere getirmek. Başarı geldikçe sporcularında istek ve şevki artacaktır." dedi.

Seyfettin Uzun, Görele'de hentbol altyapısının da güçlü olduğunu vurgulayarak, "Görele'de altyapıdaki kızların hentbola bu kadar ilgi göstermesi güzel oldu." diye konuştu.

Uzun, sezonun geri kalan bölümünde daha başarılı bir performans ortaya koymaya çalışacaklarını aktardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir