Gümrükçüoğlu mecliste kükredi

Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye mülkünü gasp edip şov yapanın tepesine binerim dedi. İl genel meclisi, başkan Gümrükçüoğlu'na şehir gaspçılarına karşı vereceği mücadelede sonuna kadar destek sözü verdi. Trabzon Belediye Başkanı Orhan F

Gümrükçüoğlu mecliste kükredi

Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye mülkünü gasp edip şov yapanın tepesine binerim dedi. İl genel meclisi, başkan Gümrükçüoğlu'na şehir gaspçılarına karşı vereceği mücadelede sonuna kadar destek sözü verdi.

 

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, il genel meclisinin kasım ayı çalışmaları kapsamı içinde meclisin konuğu oldu. Böylelikle, il genel meclisinde ilk kez merkez belediye başkanı konuştu.

 

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, özellikle belediyenin gelirlerinin arttırılması ile ilgili olarak başta otoparklar ile Avrasya pazarı ve diğer mülklerdeki kira gelirlerinin belediyenin direkt kasasına girmesi ile ilgili olarak çok kararlı olduğunu belirtti.

 

Başkan Gümrükçüoğlu, bu konuda hiç kimseye taviz vermeyeceğini belirtirken, özellikle il genel meclisinin de belediyenin bu kararlılığına destek vermesini istedi. Trabzon Belediyesi'nin ağır bir borç yükü ile teslim aldıklarını belirten Gümrükçüoğlu, meclisi 61 projesi ile ilgili olarak geniş kapsamlı bilgilendirdi. Trabzon'un otopark sorununu mutlaka çözeceklerini belirten Gümrükçüoğlu, şehrin stratejik planlamasında il genel meclisi ile ortak bir çalışma da yaptıklarını ifade etti. Gümrükçüoğlu, çıkarcıların, şehir gaspçılarının belediyeye karşı şova dönük gösteri, basın açıklaması gibi eylemlerinden hiç etkilenmeyeceğini de belirterek “Boşuna şov yapmasınlar. Şov yapana bu şehri teslim etmeyeceğim. Kimseyle belediye mülkleri üzerinden pazarlık yapmam. Kimse kapımı bu anlamda çalmasın” dedi..

 

REVİ  “MECLİS, BAŞKANIN ARKASINDA”

 

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, şehir rantçılarına karşı, belediye başkanının vereceği her türlü mücadeleye destek çıkacaklarını belirterek “Başkan Gümrükçüoğlu'nun bu konudaki kararlılığı elbette bizi memnun ediyor. İl Genel Meclisi olarak kendisine sonuna kadar desteğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler