Gümüşhane'den Pakistan'a yardım

Pakistan’da 2 Ağustos 2010 tarihinde başlayan ve günlerce devam eden sellerden etkilenen Pakistan vatandaşlarına yardım amacıyla Gümüşhane Valiliği tarafından il genelinde yardım kampanyası başlatılırken, Trabzon Valiliği de yardım kampanyası için yarın h

Gümüşhane'den Pakistan'a yardım

Pakistan’da 2 Ağustos 2010 tarihinde başlayan ve günlerce devam eden sellerden etkilenen Pakistan vatandaşlarına yardım amacıyla Gümüşhane Valiliği tarafından il genelinde yardım kampanyası başlatılırken, Trabzon Valiliği de yardım kampanyası için yarın harekete geçiyor.

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu imzası ile yayımlanan genelgede “Benzer acıları daha önce yaşamış olan halkımızın, ulusal ve yerel basınımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, kamu kurum ve kuruluşları ile her düzeydeki kamu görevlilerinin, meslek odalarının ve birliklerinin bir insanlık görevi olan bu yardım kampanyalarına gönüllü olarak her türlü destek ve yardımı sağlayacaklarına inancımız tamdır” denildi. .
Kampanya kapsamında Ziraat Bankası, Halk Bankası,Vakıflar Bankası’nda açılan hesap numaralarına yardımlar yapılabileceği belirtildi.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ise yarın Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyerek Pakistan’a yardım kampanyası başlatacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler