Haydi Trabzonlu TRT1'e

Bu akşam saat 20.00'da başlayacak olan yarışmada dereceye girmek için yoğun çaba sarfedecek olan Trabzon İmece Müzik ve Halkoyunları derneği, Karadenizlilerden oy bekliyor. Yarışma numarası 112 olan İmece için oy verecek olanlar 112 yazıp 3717'ye kısa mes

Haydi Trabzonlu TRT1'e

Bu akşam saat 20.00'da başlayacak olan yarışmada dereceye girmek için yoğun çaba sarfedecek olan Trabzon İmece Müzik ve Halkoyunları derneği, Karadenizlilerden oy bekliyor. Yarışma numarası 112 olan İmece için oy verecek olanlar 112 yazıp 3717'ye kısa mesaj yollayabilecek. Her bölgeden birer grubun katıldığı yarışmada Karadeniz bölgesini temsil eden İMECE bu hafta izleyicilerin karşısına Silifke oyunu ile çıkacak.

Bilindiği üzere ilk 2 hafta 1. olan Trabzon ekibi 3. yani geçen hafta Karadeniz Özellikle de Trabzonluların ilgisizliği yüzünden yarışmadan elenmekten son anda kurtulmuş ve 11. olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler