Hırsızlar Kartallara dadandı

Of ilçesinde son bir hata içinde 6 kartal taksinin hırsız veya hırsızlar tarafından çalınması tepkilere yol açtı. Baş edilemeyen hırsızlığa bir yenisi daha eklendi, İş yerlerini soyulmasının ardından Of'ta son bir hafta içinde 6 kartal taksinin kayıplara

Hırsızlar Kartallara dadandı

Of ilçesinde son bir hata içinde 6 kartal taksinin hırsız veya hırsızlar tarafından çalınması tepkilere yol açtı.

 

Baş edilemeyen hırsızlığa bir yenisi daha eklendi, İş yerlerini soyulmasının ardından Of'ta son bir hafta içinde 6 kartal taksinin kayıplara karışması vatandaşları isyan noktasına getirdi.

 

Önceki akşam da son kartal taksi araç kurbanı M. Salih Güven Oldu. Çalınanların Araç sahipleri ise, “ bu kadar sorumsuzluk olmaz, hırsızlan ilçemizde cirit adıyor.Her akşam bir işyeri soyuluyor.Şimdi de hırsızlar araçlara dadandı.Görevliler ne iş yapıyor.yarın da görevlilerin araçları çalınırsa  buna şaşmayın.”dedi.

 

Öte yandan her gecen gün ilçede hırsızlığın artması sonucu rahatsız olan vatandaşlar ise, hırsızlığın önü alınmıyor ise ilçenin çeşitli yerlerine kamara konulmasını ve bu durumun daha caydırıcı olacağını söylediler.

 

Şemsettin ÖZTÜRK

 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler