İki meclisin kadın dayanışması

Ziyarette kadın girişimcileri kurulu Başkanı Emine Gürkök, çalışmaları ve yaptıkları projeler hakkında Arzu Yalçınalp'e bilgi vererek destek istedi. Ortak hazırlanabilecek Projeler konusunda bilgi aldı. Bir süredir devam eden görüşmelerin ardından özellik

İki meclisin kadın dayanışması
Ziyarette kadın girişimcileri kurulu Başkanı Emine Gürkök, çalışmaları ve yaptıkları projeler hakkında Arzu Yalçınalp'e bilgi vererek destek istedi.

Ortak hazırlanabilecek Projeler konusunda bilgi aldı. Bir süredir devam eden görüşmelerin ardından özellikle yerel sanatlarımızın Trabzon özelinden çıkarılarak geniş kitlelere ulaştırılması, turizmi de içine alacak tanıtım ağı ile istihdam oluşturulması fikri üzerinde duruldu.

Dünyada hızla gelişen inovasyona yerel sanatlarımızın da ayak uydurarak, gelişen dünya pazarı içerisinde söz sahibi olunması hususu ihmal edilmemeli denildi. Trabzon'daki potansiyel için bir araya gelen iki bayan başkan bu konuda ısrarcı davranılarak harekete geçilmesi noktasında destek istediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler