İtfaiye ekiplerinin çalışmaları

Trabzon Belediyesi İtfaiye ekipleri 2009 yılı içinde asansörde mahsur kalan yada sıkışanlara yönelik yaptığı operasyonda 43 kişiyi kurtarırken, bu kişilerden 5 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Trafik kazası sonucu sıkışarak mahsur kalanlara yöneli

İtfaiye ekiplerinin çalışmaları

Trabzon Belediyesi İtfaiye ekipleri 2009 yılı içinde asansörde mahsur kalan yada sıkışanlara yönelik yaptığı operasyonda 43 kişiyi kurtarırken, bu kişilerden 5 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Trafik kazası sonucu sıkışarak mahsur kalanlara yönelik operasyonda ise 44 kişiyi sağ salim kurtarıldı.


Edinilen bilgiye göre, Trabzon Belediyesi İtfaiye ekipleri şehir genelinde 21 ayrı yerde aldığı "Asansörde mahsur kalma veya sıkışma" ihbarı üzerine harekete geçerken, yaptıkları müdahalede 43 kişi sağ olarak kurtardı. Kurtarma operasyonunda ölen olmazken, 5 kişi yaralı olarak hastanelere kaldırıldı.

En fazla ihbar ise 2009 Ağustos ayı içerisinde meydana geldi. 5 ayrı yerde yaşanan "Asansörde mahsur kalma veya sıkışma" olayında ise 11 kişi kurtarılırken, 2 kişi de yaralanmıştı.


Öte yandan itfaiye ekipleri trafik kazasında araç içersinde sıkışarak mahsur kalanlara yönelik kurtarma çalışmasında 84 kazaya müdahale etti. Bu kazalar sonucunda 44 kişi kurtarılırken, 4 kişi hayatını kaybetti 6 kişide yaralı olarak kurtarılarak hastanelere kaldırıldı. Ekipler aynı yıl içersinde 66 trafik kazasına da müdahalede bulundu.


İtfaiye ekipleri kaza sonucu mahsur kalan hayvanlara yönelik olarak yaptığı operasyonda ise 40 değişik cinsteki hayvanı kurtarırken, kurtarma çalışmasında 2 hayvan ölü, 2 hayvan ise yaralı olarak kurtarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler