Kayakcılardan anlamlı ziyaret

Gümüşhane Süleymaniye Kayak, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (GÜSKA) üyesi sporcular bölgede kar olmaması nedeniyle bu hafta sonunu Kars'a bağlı Sarıkamış Kayak Tesisleri'nde geçirdi. Kulüp Başkanı Muammer Gürmen başkanlığında 35 sporcu iki gün boyunca Sar

Kayakcılardan anlamlı ziyaret

Gümüşhane Süleymaniye Kayak, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (GÜSKA) üyesi sporcular bölgede kar olmaması nedeniyle bu hafta sonunu Kars'a bağlı Sarıkamış Kayak Tesisleri'nde geçirdi.


Kulüp Başkanı Muammer Gürmen başkanlığında 35 sporcu iki gün boyunca Sarıkamış'ta uygun hava şartlarında kayağın tadını çıkardı.
Başkan Gürmen, bölgedeki tesislerde kar olmaması nedeniyle kulüp üyelerinden gelen talepler doğrultusunda böyle bir program yaptıklarını söyledi.

Gürmen, Sarıkamış'taki tesis ve kar kalınlığının kayak yapmaya oldukça müsait olduğunu belirterek, “Umuyoruz ki Gümüşhane'nin vizyon projelerinden olan ancak anlaşılamayan nedenlerden ötürü bir türlü gerçekleşemeyen Süleymaniye Kayak merkezi en kısa zamanda açılırda bizde kayakçılar olarak başka yerlere gitmek zorunda kalmayız” dedi.

Kayakçılar ayrıca Sarıkamış Şehitliği'ni de ziyaret ederek, 90 bin şehit için dua ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler