Keskin Haber61'e Konuştu

Ak Parti'den yeni dönemde il başkanlığı için ismi ön plana çıkan Keskin, milli görüş geleneğinin dışından geliyor. Uzun yıllardır Trabzon'da avukatlık mesleğini icra eden Keskin'in siyasi yaşantısı da geçmişe dayanıyor. Deneyimli siyasetçiye Ak Partiyi so

Keskin Haber61'e Konuştu

Ak Parti'den yeni dönemde il başkanlığı için ismi ön plana çıkan Keskin, milli görüş geleneğinin dışından geliyor. Uzun yıllardır Trabzon'da avukatlık mesleğini icra eden Keskin'in siyasi yaşantısı da geçmişe dayanıyor. Deneyimli siyasetçiye Ak Partiyi sorduk. İşte İbrahim Keskin'in açıklamaları…

SORUN YAKINDA ÇÖZÜLECEK
Seçim dolayısı ile AK Parti Trabzon İl Başkanının istifa ettiğini ve yerine kimsenin atanmadığını belirten Av. İbrahim Keskin, “AK Parti Trabzon İl Teşkilatında bu manada büyük bir boşluk mevcut. Atanacak olan İl Başkanı'nın toparlayıcı, belirleyici, bütünleştirici bir kişiliğe sahip olması gerekiyor. Bu nedenle partimiz bu atamayı yapma konusunda hassas davranıyor. Trabzon kamuoyunun tasvip edeceği, parti teşkilatlarına uygun, partiyi yerel seçimlere ve önümüzdeki genel seçimlere en iyi şekilde hazırlayacak bir isim üzerinde duruluyor. Henüz bu kriterlere uygun bir isim bulunamadığı için bu durum uzamıştır. Ama yakın zamanda bu işin çözüleceğini ve uygun bir atama gerçekleşeceğine eminim” dedi.

ASLA GÖREVDEN KAÇMAM
AK Parti Kurucu İl Başkanı olduğu için Parti'nin Trabzon'da ki her türlü faaliyetlerinde adının geçmesini doğal bulduğunu bildiren Keskin, “Sonuçta Partinin Trabzon'da ki ilk ismi biziz. Dolayısı ile herhangi bir mevki için isim düşünüldüğünde ilk önce biz akla geliyoruz. İl Başkanı olmam yönünde bana söylenen bazı sözler oldu ve talepler geldi. Bende gelen bu taleplere karşılık olarak hiçbir zaman görevden kaçmayacağımı, her zaman partinin emrinde olduğumu ve bana nerede ihtiyaç varsa orada olacağımı belirttim. Bana verilecek olan görevin İl Başkanlığı olması da gerekmiyor, herhangi bir görev verilirse onu da yapmaya hazırım” şeklinde konuştu.

İLK ÜÇ KONU ÖNCELİĞİMİZ
Parti teşkilatlarının yeniden organize edilmesi gerektiğini söyleyen Av. İbrahim Keskin, “Teşkilatlarımızda uzun zamandan beri devam eden eksikliklerden dolayı bir yoğurumla hali seziyorum. Teşkilatlarımız yeniden organize ve motive edilmeli, yeni bir çalışma ve şevk tablosu yakalayıp yola bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Yerel seçimler yaklaşıyor, bir an önce hazırlıklara başlamak gerekir. Geçen dönemde olduğu gibi özellikle aday belirleme sürecinin son zamana bırakılmaması lazım. Yine geçen dönemde olduğu gibi aday belirleme sürecinde Parti'nin yara almaması ve zarar görmemesi gerekiyor. Trabzon için yapılması gereken çok önemli işler var. Demiryolu bağlantısının yapılması gerekiyor. Kentsel dönüşüm projelerinin devamı olmalı, Limanın kapasitesinin arttırılması ve tam kapasiteli çalıştırılmalı. Tüm bu faaliyetler İl Başkanlığı çerçevesinde planlanmalı. Biz eğer bu göreve atanırsak yapacağımız ilk üç konu bunlardır. Birincisi teşkilatın toparlanması, ikincisi yerel seçim hazırlığı, üçüncüsü ise Trabzon'un mega yatırımlarının planlanması ve önümüzdeki dönemde bunların hayata geçirilmesinin sağlanması” diye konuştu.

HALKIN PARTİSİ AKP'DİR
İşsizliğin Trabzon'da ki en büyük sorun olarak görüldüğünü kaydeden İbrahim Keskin, “İşsizlik sorun değil sorunların bir sonucudur. Bizzat sorunun kendisi değildir. Trabzon'da kentsel dönüşüm projesini çok büyük çapta hayata geçirirseniz, Limanı tam kapasiteli çalıştırırsanız ve devam eden bir takım yatırımları tamamlayıp bitirirseniz İşsizlik sorunu zaten çözülmüş olacaktır. AK Parti halka dayanan ve halkı temel alan bir partidir. AKP'nin başarısının en büyük neden budur. AK Parti kuruluşundan itibaren halkı esas almıştır halkı esas aldığı içinde cezalı durumdaki genel başkanının kısa zamanda başbakan yapmayı başarabilmiştir. AKP halka inanıp güvenmeye devam ettiği sürece bu başarısı devam edecektir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler