KTÜ Arsin'de arazi inceliyor

Arsin Güzelyalı Mahallesinde bulunan 70 dönümlük Tedaş arazisi Karadeniz Teknik Üniversitesine devredilerek, arazi ve arazi üzerinde bulunan tedaş binası incelenmeye alındı. KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necati Tüysüz, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Muz

KTÜ Arsin'de arazi inceliyor

Arsin Güzelyalı Mahallesinde bulunan 70 dönümlük Tedaş arazisi Karadeniz Teknik Üniversitesine devredilerek, arazi ve arazi üzerinde bulunan tedaş binası incelenmeye alındı. KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necati Tüysüz, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Tunç ve Rektör Danışmanı Mimar Ayşe Sağsöz Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen ile KTÜ'ye devredilen 70 dönümlük arazi üzerinde incelemelerde bulundular.

 

 Tedaş binası da incelenerek, binanın eğitime hazırlık durumu bakıldı. Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, ilçede ilk etapta 3 bölümlü yüksekokulun ve sonrasında da Hukuk Fakültesini için girişimlerinin olduğunu belirterek, “İlçemiz Güzelyalı Mahallesinde bulunan 70 dönümlük tedaş arazisi Karadeniz Teknik Üniversitesine devredilmişti.

 

 Bu arazi KTÜ Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Necati Tüysüz, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Tunç ve Rektör Danışmanı Mimar Ayşe Sağsöz ile birlikte kontrol edilerek, bu dengi düz ve yeşil bir arazinin en yakın zamanda çalışmalarının başlanacağını belirttiler.  Her yönüyle, kampus alanına müsait olan arazide çalışma tespitleri yapılarak, ilk etapta 3 bölümlük yüksekokulun ve sonrasında da Hukuk Fakültesi için faaliyete geçirilecektir” dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler