Laf attığı için eniştesini bıçakladı

Samsun'da bıçakla yaralama olayı zanlısının, eski eniştesini kendisine gülerek laf attığı için bıçaklayarak ağır yaraladığı ileri sürüldü.Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir taksi durağının ön

Laf attığı için eniştesini bıçakladı

Samsun'da bıçakla yaralama olayı zanlısının, eski eniştesini kendisine gülerek laf attığı için bıçaklayarak ağır yaraladığı ileri sürüldü.


Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir taksi durağının önünde dün akşam meydana gelen olayda, Samsun Valiliği'nde memur olarak görev yapan Ahmet E. (41), eski kayınbiraderi Veysel Ş.'nin (29) bıçaklı saldırısına uğrayarak sırtından ve karnından ağır yaralanmıştı.

Olaydan sonra kaçan ve elindeki kanları yıkayarak temizleyen Veysel Ş., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak özaltına alındı.

Suçunu itiraf eden Veysel Ş., eski eniştesini kendisine gülerek laf attığı için bıçakladığını söyledi. Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet E.'nin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler