MHP'den Göktaş'a sert tepki

Trabzon MHP İl Başkanlığı Trabzon  Milletvekili Kemalettin Göktaş'ın Ahmet Türk'e kendi evini açması hakkında basın bildirisi yayımladı.MHP Trabzon İl Başkanlığından yapılan basın bildrisinde şu açıklamalar yapıldı.''AKP'sinin Kürt açılımı ile PKK'lı terö

MHP'den Göktaş'a sert tepki

Trabzon MHP İl Başkanlığı Trabzon  Milletvekili Kemalettin Göktaş'ın Ahmet Türk'e kendi evini açması hakkında basın bildirisi yayımladı.


MHP Trabzon İl Başkanlığından yapılan basın bildrisinde şu açıklamalar yapıldı.


''AKP'sinin Kürt açılımı ile PKK'lı teröristleri mağdur ve mazlum durumuna sokmaları, bebek katili Abdullah Öcalan'nın meclisteki temsilcisi olan Ahmet Türk'ün,Ankara'da oturacak ev bulamamasından dolayı Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş'ın kendisine evini açması bütün Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da hayretle vr üzünü ile karşılanmıştır.


Trabzonlu bir milletvekilinin görevi Ankara'da insanlarımızın emeklerini korumak için vermiş oldukları mücadelede,onların yanında destekçisi olmalıdır.

En son Tokat'ta şehit düşen askerlerimizin ailesinin gecekonduda yaşadığını,mahalle halkının katkıları ile geçinmeye çalıştığını ,bu Mehmetçiğimizin şehit olmadan öncealdığı 120 TL'lik maaşının 100 TL'sini ailesine göderdiğini bilmeli,bu mağdurlarımıza yardım edilmelidir.
Fakat AKp'li vekiller böyle yapmıyor.

Yıllardan beri bu ülkeyi kan gölüne çeviren,kendi insanımızı etnik olarak bölmeye çalışan,emperyallist güçlerin bu ülkedeki eli kanlı maalarına yardım etmeye çalışıyordular.


Bu olaylar Türk Milletinin gözü önünde cereyan ediyor.AKP geldiği son nokta itibarı ile Türkiye Cumhuriyeti devletini ve Türk Milletini gerek siyasi ,gerek ekonomik olarak çok büyük sıkıntılara sokmuştur.
İktidar sorumluluğunu taşıyacak ne bilgileri,ne de samimiyetleri vardır.
Bu Millete yaptıkları bir iyilik yoktur.


Milletten özür dileyip bir an önce erken seçime gitmelidirler.
Sayın Kemalettin Göktaş'ı ülkesinden ve milletinden yana olamaya, ona göre hareket etmeye davet ediyor,bu yaptığı eylemlerden dolayı kendisini kınıyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler