O da yaşam savaşını kaybetti

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden hamile kadının karnından ameliyatla sağ olarak alınan bebeği de vefat etti. Çarşıbaşı ilçesinde önceki gün meydana gelen trafik kazasında hamile olan Gülay Aksu (33), doktor kontro

O da yaşam savaşını kaybetti

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden hamile kadının karnından ameliyatla sağ olarak alınan bebeği de vefat etti.

Çarşıbaşı ilçesinde önceki gün meydana gelen trafik kazasında hamile olan Gülay Aksu (33), doktor kontrolünden döndüğü sırada ilçe merkezinde yolu karşıdan karşıya geçerken, Hamdi Y. (47) yönetimindeki 61 DF 836 plakalı minibüs çarpmıştı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Aksu'nun cesedi Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne götürülerek burada yapılan ameliyatla karnındaki bebeği sağ olarak kurtarıldı. Kız olduğu öğrenilen bebek, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Yeni Doğan Servisi'nde tedavi altına alınan bebek bugün vefat etti.

Serviste iki gündür gözlem altında tutulan ve acılı ailenin tek teselli kaynağı haline gelen minik bebeğin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirildi.

Öte yandan, kazada olay yerinde vefat eden anne Gülay Aksu, dün Çarşıbaşı'nın Veliköy köyü Kıran mahallesinde düzenlenen cenaze töreninde toprağa verilmişti. Aksu'nun eşi Halim Aksu'da sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendiği kızına ölen eşinin adı vermeyi düşündüğünü söylemişti.

Bu arada, Gülay Aksu'nun İstanbul'da ikamet ettiği ve doğumuna 10 gün kaldığı için memleketinde doğum yapmak üzere memleketi Çarşıbaşı'ya geldiği öğrenildi.


HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler