Okul Sizin Yuvanız

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması için yürütülen çalışmalara halkın katkısını beklediklerini bildirdi.Sandıkçı, yaptığı yazılı açıklamada, 17 Eylülde yeni bir eğitim-öğretim yılına başlayacak olmanın

Okul Sizin Yuvanız

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması için yürütülen çalışmalara halkın katkısını beklediklerini bildirdi.

Sandıkçı, yaptığı yazılı açıklamada, 17 Eylülde yeni bir eğitim-öğretim yılına başlayacak olmanın sevincini ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Eğitim sisteminin ilk ve en önemli basamağını oluşturan okul öncesi eğitimin ülkenin geleceği bakımından hayati önem taşıdığına dikkati çeken Sandıkçı, okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması için yürütülen çalışmalara halkın katkısını beklediklerini kaydetti.

Sandıkçı, çağdaş öğrenci merkezli eğitim penceresinden bakıldığında öğrenmeyi öğrenen öğrencilerin başarılı olabildiklerini gördüklerini ifade ederek, şöyle devam etti:
''Öğretmenler olarak çalışmalarımızı planlarken öğrencilerimizin bilgiye ulaşacağı yolları öncelikle gözetmek durumundayız. Bu vesileyle Türkiye Cumhuriyetini emanet edeceğimiz umutlarımız çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, onları iyi vatandaş, iyi insan olarak geleceğe hazırlamak için özveri ve gayretlerimizin devam edeceğine inanıyorum. Öğrenciler, çalışmanın ürünü başarıdır. Öğretmenlerimizin yönlendirmesi ile yapacağınız her çalışmanın karşılığını mutlaka göreceksiniz. Okul sizin yuvanızdır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler