Ordu’da feci kaza! Servis minibüsü devrildi, 6’sı çocuk 8 yaralı

Ordu Ünye’de bir otomobilin servis minibüsüne çarpması sonucu minibüs yol kenarına devrildi. Kazada, yaşları 8 ile 11 arasında değişen 6 çocuk ve 2 sürücü yaralandı.
Ordu’da feci kaza! Servis minibüsü devrildi, 6’sı çocuk 8 yaralı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, bir otomobilin servis minibüsüne arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 6’sı çocuk olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı.

Kaza, Gölevi Mahallesi Batıpark mevkisinde meydana geldi. Şüheda Zülal Demir yönetimindeki **52 ES *** plakalı otomobil, İsmail Kıraç idaresindeki **52 AFG *** plakalı servis minibüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan minibüs, yol kenarındaki araziye devrildi.

kz.webp

Kazanın ardından olay yerine 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Minibüste bulunan ve yaşları 8 ile 11 arasında değişen K.E.O, Ö.Y, Y.Ç, D.K, K.P. ve Y.Ç. ile birlikte iki sürücü yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ilçedeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, kaza yapan servis minibüsünün ilçedeki bir futbol kulübü için çalıştığı öğrenildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir