Ordu’da Karadeniz’in en büyük aquaparkı hizmete giriyor!

Ordu'nun Ünye ilçesinde, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük aquaparkı hizmete giriyor.
Ordu’da Karadeniz’in en büyük aquaparkı hizmete giriyor!

Ordu’nun Ünye ilçesinde, Karadeniz Bölgesi’nin en büyük aquaparkı bu yaz hizmete giriyor. Ünye Belediyesi tarafından Gölevi Mahallesi'nde bulunan Batıpark Millet Bahçesi yanında, eski Kadınlar Plajı alanında inşa edilen aquaparkın, bölgenin yeni cazibe merkezi olması hedefleniyor.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ilçede sosyal yaşam alanlarını artırmaya yönelik projelere hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, aquapark projesinin yüzme etkinliklerinden daha fazla faydalanılmasını sağlayacağını söyledi.

Ünye, Sosyal Tesisleriyle Dikkat Çekiyor

Başkan Hüseyin Tavlı, 2019 yılından bu yana Ünye’de birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini vurguladı. Bu kapsamda;

Panorama Kafe ve Restoran,
Tilla Kafe,
Yeni Kadınlar Plajı,
Çocuk Trafik Eğitim Pisti gibi projeler hayata geçirilirken, mevcutta bulunan Asarkaya Kent Ormanı, Binicilik Tesisleri ve Atatürk Parkı Tesisleri baştan aşağı yenilendi.

auq1.webp

Ayrıca Batıpark Millet Bahçesi, Gölevi Kafe ve Restoran, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Kompleksi ve Açık Yüzme Havuzu gibi projelerin de yakın zamanda hizmete sunulacağını belirten Tavlı, aquapark projesinin de bu kapsamda bölgeye değer katacağını ifade etti.

Aquapark 15 Bin Metrekarelik Alanda Hizmet Verecek

Karadeniz’in en büyük aquaparkı olacağı belirtilen proje hakkında bilgi veren Başkan Tavlı, şu açıklamalarda bulundu:

"15 bin metrekarelik bir alanda, eski Kadınlar Plajı alanına 1500 metrekarelik modern bir aquapark inşa ediyoruz. Aquaparkımızın içerisinde 4 adet büyük kaydırak bulunan geniş bir havuz yer alacak. Ayrıca çocuklar için de ayrı bir aquapark alanı oluşturuyoruz ve bu alanda 4 adet mini kaydırak sistemi bulunuyor."

auq2.webp

"Ünye Sosyal Yaşamın Merkezi Olacak"

Başkan Tavlı, aquaparkın bu yaz itibariyle hizmete açılacağını belirterek, Ünye’nin sosyal yaşam açısından Karadeniz’in en gözde şehirlerinden biri haline geleceğini söyledi.

"Ünye'miz bu yaz her açıdan sosyal yaşamın merkezi olacak. İlçemizi daha modern ve yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni aquapark projemiz Ünye’ye hayırlı olsun." dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir