Ordu’nun Ünye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, doğalgaz firmasına ait bir kamyonet markete çarpmaya ramak kala durarak büyük bir faciayı önledi.
Tali Yoldan Çıkan Otomobil Kamyonetle Çarpıştı
Kaza, Liseler Mahallesi Akkuş Niksar Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Burak B. yönetimindeki 52 AAB *** plakalı otomobil, tali yoldan ana caddeye çıkış yaptığı sırada Hüseyin Ç.’nin kullandığı, doğalgaz firmasına ait 34 FL **** plakalı kamyonetle çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle her iki sürücü de direksiyon hâkimiyetini kaybederken, araçlar bir marketin önünde güçlükle durabildi. Kamyonetin markete çarpmadan önce durması, büyük bir kazayı önlerken, çevredeki vatandaşlara da derin bir nefes aldırdı.
Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı
Kazada herhangi bir yaralanma yaşanmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili ekipler tarafından inceleme başlatıldı.
Kaynak: