Özel İdare kendine LOGO arıyor

Trabzon il Özel İdaresi her türlü yazışma ve haberleşmede kullanacağı logosunu yarışma ile belirleyecek. İl genel Sekreteri İbrahim Kul konu ile ilgili yarışma şartnamesinin kurumum www.trabzonozelidere.gov.tr  sitesinde yayınlandığını belirtti…

Özel İdare kendine LOGO arıyor

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği kurumsal yapısında kullanmak üzere bir amblem (logo) yarışması düzenledi. Birinciye 2.000,000 YTL,ikinciye 1.000,000 YTL,üçüncüye 500,00 YTL verilecek yarışmada, seçilen logo İl Özel İdaresi'nin tanıtımı için albüm, katolog, broşür, afiş gibi yayınlarda kullanılacak.

Türkiye genelinde yeniden yapılaştırılan İl Özel İdareleri Genel Sekreterlikleri, kendi ilinin özelliklerini sembolize eden logoları kullanması üzerine Trabzon İl Özel İdaresi de Vali Nuri Okutan'ın oluru ile yarışma yapacağını duyurdu. Genel Sekreter İbrahim Kul seçilecek logoyu en kısa sürede kamuoyuna açıklayarak kullanacaklarını belirtti. Kul, bu anlamda düzenlenen yarışmada aradıkları logonun İl Özel İdaresi'nin görevlerini yansıtacak ( sağlık, tarım,ilin çevre düzeni,sanayi ve ticaret,imar,yol,su,kanalizasyon,kültür,turizm,gençlik ve spor gibi.) ve Trabzon'un kültürel,tarihsel,sosyal yaşamını,coğrafyasını vurgulayacak olması gerektiğini belirtti. 16.05.2008 tarihine kadar başvuruların kabul edileceği yarışmanın sonucu 30.05.2008 tarihinde açıklanacak. Yarışmanın tüm amatör, profesyonel sanatçılara açık olduğu belirtilirken yarışma şartnamesi kurumun İnternet sitesinin  “İhale İlanları/Mal Alımı” bölümünde yayınlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler