Rektörlerin kuru fasülye keyfi

TUSİAD tarafından hazırlanan eğitim raporu üzerinde tartışmak üzere Trabzon'da bir araya gelen Karadeniz Bölgesindeki üniversitelerin Rektörleri ve Yardımcıları, TUSİAD yetkilileri ve YÖK temsilcileri Toplantı sonrası dünyaca meşhur "Çayeli Kuru Fasülyesi

Rektörlerin kuru fasülye keyfi
TUSİAD tarafından hazırlanan eğitim raporu üzerinde tartışmak üzere Trabzon'da bir araya gelen Karadeniz Bölgesindeki üniversitelerin Rektörleri ve Yardımcıları, TUSİAD yetkilileri ve YÖK temsilcileri Toplantı sonrası dünyaca meşhur "Çayeli Kuru Fasülyesi"ni tatmak için Çayeli Ticaret Odası Başkanı Güngör Sarı'nın misafiri oldular.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çayeli Ticaret Odası Başkanı Güngör Sarı eğitimde öncü ilçe Çayeli'mizde Karadeniz Bölgesindeki üniversitelerin Rektörlerini ve Yardımcılarını, TÜSİAD yetkililerini ve YÖK temsilcilerini ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi. Lokanta sahibi, "Bölgemizin üniversitelerinin Rektörleri başta olmak üzere seçkin bilim insanlarını müessesemizde ağırlamaktan son derece mutluyuz. Bizler İlçemizi en iyi şekilde tanıtmak çabalıyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler