Samsun Salıpazarı Belediye Başkanından esnafa teşekkür

Samsun’un Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, yürütülen çalışmalarda duyarlılık gösteren esnafa teşekkür etti.

Samsun Salıpazarı Belediye Başkanından esnafa teşekkür

Samsun Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, ilçede gerçekleştirilen yol ve kaldırım çalışmaları nedeniyle ilçe esnafına gösterdikleri duyarlılık ve iş birliği için teşekkür etti.

Karaca, yaptığı açıklamada, belediye tarafından Orta Mahalle'de tamamlanan yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları sırasında kaldırımları işgal etmeyen, çevrenin düzenini koruyan ve halkın güvenliği ile konforunu ön planda tutan esnaftan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Çalışmaların ilçenin hem görünümünü hem de yaşanabilirliğini artırdığını vurgulayan Karaca, "İlçedeki ticari işletmelerin bu süreçte gösterdikleri anlayış ve sorumluluk sayesinde çalışmalar, sorunsuz şekilde tamamlandı.

Özellikle Orta Mahalle'de yapılan yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasıyla hem yayaların güvenli şekilde hareket edebilmesi sağlandı hem de çevre daha düzenli ve modern bir görünüme kavuştu." ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler