Samsun'da çiftçilere ve muhtarlara özel iftar programı! Müjdeler peş peşe geldi

Bafra Ziraat Odası tarafından düzenlenen iftar programında üreticilere devlet desteği için teşekkür edilirken, İlyaslı Göleti’nin tamamlanacağı müjdesi verildi.
Samsun'da çiftçilere ve muhtarlara özel iftar programı! Müjdeler peş peşe geldi

Bafra Ziraat Odası, ilçedeki çiftçiler ve muhtarlar için iftar programı düzenledi. Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen programa, çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Tosuner’den Devlete Teşekkür

Programda konuşan Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, geçtiğimiz ağustos ve eylül aylarında yaşanan sel felaketlerinde zarar gören üreticilere devlet tarafından sağlanan maddi destek için teşekkür etti. Tosuner, ayrıca İlyaslı Göleti projesinin devam etmesi gerektiğini vurguladı.

d3.webp

Milletvekili Kırcalı’dan Gölet Müjdesi

Programa katılan AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, İlyaslı Göleti’nin Bafra’ya kazandırılacağını belirtti. Kırcalı, bu projenin, Alaçam'daki Taşkelik Göleti ile birlikte bölgenin su ihtiyacını karşılayacak önemli yatırımlardan biri olacağını ifade etti.

Milletvekili Kırcalı, ayrıca ilçede gerçekleştirilecek diğer projeler hakkında da bilgi verdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve yaşlılar yurdu yenilenecek, eski stadyumun yerine mini bir millet bahçesi yapılacak. Bunun yanı sıra Koşuköyü Mahallesi’nde mendirek çalışmaları başlarken, benzer çalışmalar Fener bölgesinde de gerçekleştirilecek.

d2.webp

Kırcalı, ayrıca Kuş Cenneti’nin statüsünün değiştirilmesiyle ilgili yasal düzenlemelerin son aşamaya geldiğini, alan başkanlığı kurulmasıyla birlikte bölgenin tek bir kurum tarafından yönetileceğini ifade etti.

Başkan Kılıç’tan Ramazan Etkinlikleri Hakkında Bilgilendirme

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ramazan ayı boyunca belediyenin gerçekleştirdiği sosyal yardımları anlattı. Belediye aşevinde her gün bin kişiye sıcak yemek verildiğini, iki mahallede iftarda yemek dağıtımı yapıldığını ve iftar çadırları kurulduğunu belirtti. Ayrıca, çocuklara yönelik özel Ramazan etkinlikleri düzenlendiğini de ekledi.

Yoğun Katılım

İftar programına, Bafra Kaymakamı Mustafa Altınpınar, İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gürcan Özdilek, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç, Bafra İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Güreş, Bafra Sebze Üreticileri Birliği Başkanı Adem Aşçı, muhtarlar, çiftçiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir