Samsun’da su borusu patladı! 60 metre yükseğe fışkırdı

Samsun’un İlkadım ilçesinde altyapı çalışması sırasında iş makinesi su borusunu patlattı.
Samsun’da su borusu patladı! 60 metre yükseğe fışkırdı

Samsun’un İlkadım ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen su borusu patlaması, şehrin farklı noktalarından bile görülebilecek şelale benzeri bir görüntü oluşturdu.

Altyapı Çalışması Sırasında Boru Patladı

Olay, Kale Mahallesi İlçe Transfer Merkezi karşısı, Liman Müdürlüğü girişinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, bir inşaat alanında kanalizasyon ve yağmur suyu altyapı çalışması yapan iş makinesi, limanın içinden geçen ana içme suyu borusunu deldi. Patlayan borudan fışkıran su, yaklaşık 60 metre yüksekliğe ulaşarak etkileyici bir görüntü oluşturdu.

su.jpg

Şelale Gibi Fışkıran Su Şehrin Dört Bir Yanından Görüldü

Yüksek basınçla fışkıran su, şehrin farklı noktalarından bile görülebilirken, çevredeki vatandaşlar olaya büyük şaşkınlıkla tanıklık etti. Yetkililer, ana vanayı kapatarak suyun akışını durdurdu ve hemen onarım çalışmalarına başladı.

suu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
  • Necmettin Özden / 02 Şubat 2025 17:30

    6 saat sonra vanami kapanır....o kadar su israf oldu...kazı yapılırken neden saskiye haber verilmiyor ... bizler tasarruf yapıyorken bir tarafdan devasa su heba oldu gitti.

    Yanıtla (1) (0)
  • mns / 02 Şubat 2025 15:15

    :(((

    Yanıtla (0) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir