Samsun’da vatandaşa memnuniyet anketi

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşa memnuniyet anketi çalışması gerçekleştirildi.

Samsun’da vatandaşa memnuniyet anketi

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘memnuniyet anketi’ çalışması ile vatandaşların görüş ve önerileri alınıyor.

İl genelinde memnuniyet anketi çalışması başlatan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’na kurduğu stantla vatandaşların görüşlerini alıyor. Belirli zamanlarda farklı noktalarda kurulacak stantlarda yapılacak anketlerle kamuoyunun hizmet ve projelerle ilgili görüşüne başvurulacak.

anket1.webp

Katılımcı yönetim anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi projelerine şehrin tüm paydaşlarının görüşlerini alarak yön veriyor. Bu kapsamda 153 Çözüm Merkezi tarafından anket çalışması başlatıldı. Belirli periyotlarla birçok noktada kurulacak anket stantlarının ilki İlkadım ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda kuruldu.

VATANDAŞIN GÖRÜŞÜNE BAŞVURULACAK

Cumhuriyet Meydanı’ndaki standa vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Standı ziyaret eden vatandaşlar kendilerine yöneltilen sorulara limonata ikramı eşliğinde yanıt vererek görüşlerini bildirdiler. Cumhuriyet Meydanı’nda bir hafta boyunca açık kalacak standı ziyaret edenler istek ve önerilerini de belediye yetkililerine iletebilecekler.

İkinci anket standı ise Atakum Sahili, Çobanlı İskelesi mevkisinde 30 Eylül- 5 Ekim tarihlerinde kurulacak. Ardından ilçelerde de anket stantları kurularak vatandaşların görüşüne başvurulacak.

anket2.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler