Spor Kulübünde kavga: 1 yaralı

Samsun'da, bir amatör spor kulübünde çıkan kavga sırasında bir kişiyi tabancayla yaraladığı iddia edilen zanlı yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Hastanebaşı Mahallesi'nde bir amatör spor kulübünün lokalinde başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Me

Spor Kulübünde kavga: 1 yaralı
Samsun'da, bir amatör spor kulübünde çıkan kavga sırasında bir kişiyi tabancayla yaraladığı iddia edilen zanlı yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Hastanebaşı Mahallesi'nde bir amatör spor kulübünün lokalinde başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Mehmet Danışmaz'ı (41) tabancayla yaraladığı öne sürülen Mustafa Can (34), Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerince gözaltına alındı. Zanlının ilk sorgusunda olayla ilgili ifade vermediği öğrenildi.

Bu arada, söz konusu kişinin, yaklaşık 3.5 yıl önce 5 kişiyi silahla yaralamaktan yargılandığı bildirildi.

Bir kişiye tabancayla ateş ederken, bu kişinin yanı sıra çevrede bulunan 4 kişiyi de yaraladığı iddiası ile yargılanıp, mahkeme tarafından cezai ehliyeti olmadığı gerekçesiyle yüksek güvenlikli bir sağlık kurumunda koruma ve tedavi altına alınmasına karar verildiği, tedavisinin ardından da serbest kaldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler