Sürmeneli bayanlar tenise ilgili

Trabzon'un Sürmene İlçesinde alışılmış ve klasik sporların yanı sıra, daha çok bayanların ilgi gösterdiği Kort Tenisi'ne rağbet hızla artıyor. Sürmene Gençlik merkezinde açılan kurslara katılımın yoğun olduğunu belirten Tenis antrenörü Adem Deniz, imkânla

Sürmeneli bayanlar tenise ilgili

Trabzon'un Sürmene İlçesinde alışılmış ve klasik sporların yanı sıra, daha çok bayanların ilgi gösterdiği Kort Tenisi'ne rağbet hızla artıyor.

Sürmene Gençlik merkezinde açılan kurslara katılımın yoğun olduğunu belirten Tenis antrenörü Adem Deniz, imkânlar sunuldukça bayanların bütün spor dallarında erkeklere rakip olacağını belirtti.

Öncelikli hedeflerinin bayanların spora olan ilgisini arttırmak olduğunun altını çizen Deniz, "Bir buçuk yıldır çalıştırdığımız ve belli bir aşamaya getirdiğimiz, yaşları 35 ile 45 arasında değişen 20 bayan ve 70 ilköğretim öğrencimiz bu kurslarla kendini geliştiriyor; ayrıca, yapılan aktivitelerle onların günlük yaşamlarında spora daha fazla zaman ayırmalarını istiyoruz." dedi.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Sürmene Kaymakamı Mustafa Özarslan ise; kurslara özellikle bayanların ilgi göstermesinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Yetişkin bayanların kurslara istikrarlı şekilde devam etmesinin kendisini şaşırttığını ifade eden Özarslan, "Biz onlara güveniyor, gözlerindeki mutluluk ve yüreklerindeki heyacana şahit oluyoruz. Elimizden geldiğince de onlara fırsat ve destek vermeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Özarslan ayrıca Tenis Federasyonu Genel sekreteri Naci Numanoğlu'nun da kendilerini arayarak faaliyetler hakkında bilgi aldığını ve kendilerine teşekkür ettiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler