TEKEL onaylandı

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, uzun süredir tartışılan ve hukuka aykırı olduğu ileri sürülen Tekel binası ihalesinin onaylandığını söyledi. İhaleyi Başkan Vekili Kemal Kılıç'ın onayladığını dile getiren Başkan Canalioğlu, “Trabzon için vizyon

TEKEL onaylandı

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, uzun süredir tartışılan ve hukuka aykırı olduğu ileri sürülen Tekel binası ihalesinin onaylandığını söyledi.

 

İhaleyi Başkan Vekili Kemal Kılıç'ın onayladığını dile getiren Başkan Canalioğlu, “Trabzon için vizyon olacak bir projeyi hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.


Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu uzun süredir tartışılan Tekel ihalesinin onaylandığını açıkladı.

 

Canalioğlu, "Böyle bir proje Trabzon'a hayırlı olsun. Projeyi benim il dışında olduğum bir dönemde Belediye Başkan Vekilimiz Kemal Kılıç onayladı. Artık bundan sonra bu projenin yapımına sıra geliyor. İnşaallah kısa süre içinde Tekel'in iş merkezi ve belediye binası yapımının temelini atarız" dedi.


Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nin yapımının sürdüğünü ve Mayıs ayı içerisinde temel atma töreninin yapılacağını kaydeden Başkan Canalioğlu, "Trabzon iki vizyon projenin yapımını aynı anda görecek. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

AK PARTİ TEKEL'İN İHALESİNİ MAHKEMEYE GÖTÜRMEYECEK


AK Parti Belediye Meclis Grup Başkanı İsmail Kemerkaya, Tekel İhalesi'nin meclis kararına aykırı yapıldığı yönündeki ısrarlarını sürdürürken, ihalenin iptali için hukuka başvurmayacaklarını açıkladı. Kemerkaya, "Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, uyarılarımızı dikkate alarak ihaleyi meclis kararına uygun hale getirmeli. Getirmezse de biz bunu yargıya götürmeyeceğiz. Neticede yapılan hizmetler Trabzon'a yapılıyor. Ancak bizim gönlümüz ihalenin belediye meclisi kararıyla uyumlu olmasından yana" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler