TESOB'dan Başkana ziyaret

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halil İbrahim Kalfaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.Gümrükçüoğlu, Trabzon'un esnaf kenti olduğunu belirterek, ''Belediye olarak sivil t

TESOB'dan Başkana ziyaret

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halil İbrahim Kalfaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Gümrükçüoğlu, Trabzon'un esnaf kenti olduğunu belirterek, ''Belediye olarak sivil toplum örgütleriyle güzel bir işbirliği içindeyiz. Hepimizin ortak sevdası bu güzel kenti daha da güzel hale getirmektir.

Bu amaç doğrultusunda esnaf odalarımızın da görüş ve önerilerine açığız. Herkesin ortak katkısıyla bu şehri yönetip güzel eserler bırakacağız'' dedi.

TESOB Başkanı Kalfaoğlu ise esnaf odaları olarak belediyeye her zaman yardımcı olacaklarını ifade ederek, ''Sayın Başkana yeni görevinde başarılar diliyorum. Yapacağı çalışmaları yakından takip edip üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yerine getireceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler