Trabzon Belediyesi imha ediyor

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “ Vatandaşımızın sağlığı her şeyden önemlidir" dedi. Trabzon Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İl Tarım ve Sağlık Müdürlüğü görevlilerinden oluşan komisyonun yaptığı tespitler sonucunda, halkın sağlığını korum

Trabzon Belediyesi imha ediyor
Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “ Vatandaşımızın sağlığı her şeyden önemlidir" dedi.

Trabzon Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İl Tarım ve Sağlık Müdürlüğü görevlilerinden oluşan komisyonun yaptığı tespitler sonucunda, halkın sağlığını korumak amacı ile selde zarar gören gıda ve temizlik malzemeleri Belediye ekiplerince imha ediliyor.
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu vatandaşların sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirterek “Belediye Zabıtası, İl Tarım ve Sağlık Müdürlüğü görevlilerinden oluşan komisyonun tespitleri sonucunda ve bize başvuran esnaflarımızın istekleri doğrultusunda, vatandaşlarımızın sağlığı açısından tehlike arz eden, selden zarar görmüş 30 ton gıda ve temizlik malzemesinin imhasını yaptık. Ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler