Trabzon'a Yeni Bir Merkez Daha

Trabzon Belediye, Ailem Olsun Derneği, Philips, Türkiye Ticaret A.Ş ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde yapımına başlanan Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi inşaatının sürdüğü bildirildi.Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı yazılı açıklamad

Trabzon'a Yeni Bir Merkez Daha

Trabzon Belediye, Ailem Olsun Derneği, Philips, Türkiye Ticaret A.Ş ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde yapımına başlanan Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi inşaatının sürdüğü bildirildi.

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, temel hedeflerinin şiddete maruz kalmış çocuk ve gençleri, Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi'nde eğiterek topluma faydalı birey olmalarını sağlamak olduğunu belirtti.

Merkezde bulunacak çocukların aynı zamanda mesleki eğitim de alarak üretime katkı sağlayacak birer insan olarak yetiştirilmelerinin sağlanacağını ifade eden Canalioğlu, şunları kaydetti: Bir taraftan inşaattaki çalışmalar devam ederken, diğer taraftan da belediye olarak istinat duvarları ve çevre düzenlemelerini süratli bir şekilde yapıyoruz. Belediyemiz öncülüğünde yapılan ve Trabzon'daki birlik ve beraberliğin en güzel örneğini oluşturan bu merkeze destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. İnşallah bu yıl sonu itibariyle burayı hizmete açacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler