Trabzon'da yollar asfaltlanıyor

Trabzon Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce şiddetli yağışların ardından bozulan yollar asfaltlanıyor.Son iki hafta içinde Konaklar Mahallesi Mühendisler Sitesi yolu, Yeşiltepe Mahallesi Yeşil Caddesi, 2 Nolu Bostancı Mahallesi Tunç Sokak, Bahçecik TOKİ Ev

Trabzon'da yollar asfaltlanıyor

Trabzon Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce şiddetli yağışların ardından bozulan yollar asfaltlanıyor.

Son iki hafta içinde Konaklar Mahallesi Mühendisler Sitesi yolu, Yeşiltepe Mahallesi Yeşil Caddesi, 2 Nolu Bostancı Mahallesi Tunç Sokak, Bahçecik TOKİ Evleri yolu, Yenicuma Pazaryeri Sokak'ta asfaltlama çalışması yapıldı.

Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, çalışmaların gece gündüz sürdürüldüğünü belirterek, şunları kaydetti:
''Şiddetli yağışlar sonucu bazı yollarımızdaki asfaltlar büyük hasar gördü. Yollarda bozulmalar ve çukurlar oluştu. Bunun yanı sıra doğal gaz ve Tedaş çalışmaları nedeniyle bozulan yollar var.

Öncelikli olarak bu yollarımızı asfaltlayıp rahat ulaşım sağladık. Ayrıca asfaltsız yollarımızı program dahilinde asfaltlama çalışmalarımıza da devam ettik. Amacımız vatandaşlarımıza rahat ve güvenli ulaşım imkanı sunmaktır. Bu çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler