Trabzon'daki kayıp şahıslar

Trabzon'un Sürmene ilçesinde yaşlı kadın ve 2 kızından 12 gündür haber alınamazken, Beşikdüzü ilçesinde de 3 kişiden dünden bu yana haber alınamıyor. Edinilen bilgiye göre, Sürmene ilçesinde yaşayan Necla Yıldırım, 24 Aralık 2009 Perşembe günü kızları Ayş

Trabzon'daki kayıp şahıslar

Trabzon'un Sürmene ilçesinde yaşlı kadın ve 2 kızından 12 gündür haber alınamazken, Beşikdüzü ilçesinde de 3 kişiden dünden bu yana haber alınamıyor.


Edinilen bilgiye göre, Sürmene ilçesinde yaşayan Necla Yıldırım, 24 Aralık 2009 Perşembe günü kızları Ayşe Yıldırım ve Saliha Pırasa ile çarşıya gitmek üzere ilçe merkezindeki evinden ayrıldı. Necla Yıldırım ve 2 kızından 12 gündür haber alınamazken, yakınları hayatlarından endişe ediyor.


Beşikdüzü ilçesinde ise İlçe Emniyet Amirliği'ne başvuran Nurhayat Kalyoncu, kızı Nagihan Kalyoncu'nun (19) Kayseri'den önceki gün otobüsle gelerek ilçe otogarında indiğini ancak eve gelmediğini belirterek kızının hayatından endişe ettiğini belirtti.

Aynı ilçede Fatih Mahallesi'nde oturan Nurten Karaca isimli anne oğlu Esen Okan Karaca'nın (17), önceki gün köye gideceğini söyleyerek evden ayrıldığını okula da gitmediğini belirterek bulunması için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu.

Aynı mahallede oturan Emine Keleş isimli annede oğlu Enver Keleş'in (17) yazılı bir not bırakarak evden ayrıldığını belirterek hayatından endişe ettiğini ifade ederek oğlunun bulunmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler