Trabzon'dan kısa haberler

Trabzon'da tutuklamaTrabzon'da 1 kişiyi silahla yaralamak ve darp etmek suçundan aranan şahıs polis tarafından yakalandı. Yakalanan şahsın 4 ayrı suçtan da arandığı öğrenilirken, 9 sabıkası bulunduğu belirtildi.Edinilen bilgiye göre, Trabzon'da yaklaşık 1

Trabzon'dan kısa haberler

Trabzon'da tutuklama

Trabzon'da 1 kişiyi silahla yaralamak ve darp etmek suçundan aranan şahıs polis tarafından yakalandı. Yakalanan şahsın 4 ayrı suçtan da arandığı öğrenilirken, 9 sabıkası bulunduğu belirtildi.


Edinilen bilgiye göre, Trabzon'da yaklaşık 1 hafta önce M.A.B. isimli kişiyi silahla omuzundan yaralamak suçundan aranan A.Y., Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Müdürlüğü tarafından yakalanarak gözaltına alındı. A.Y., daha sonra çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.


Vakfıbebir ilçesinde ise "Hırsızlık, hırsızlığa teşebbüs, Mala zarar verme, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak ve bulundurmak" suçlarından gözaltına alınan S.K., çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.


S.K. hakkında 13 vukuat raporu tanzim edilirken, yapılan üst aramasında ise 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

AKÇAABAT'DA YANGIN 

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde meydana gelen yangında bir ev tamamen yanarken, ahırda bulunan 7 büyükbaş hayvan telef oldu.


Edinilen bilgiye göre, F.Ö., sobadan çıkan közleri ahır olarak kullanılan evin köşesine döktü.

Buradaki közlerin rüzgarında etkisiyle etrafa saçılmasıyla yangın çıkarken, 2. kata sıçrayan alevler evin tamamen yanmasına neden oldu. Ahırda bulunan 7 büyükbaş hayvan yangında telef olurken, yangınla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler