Trabzonlu öğretmenin başarısı

Eğitim yazılımları konusunda yıllardır çalışma yapan Şalpazarı Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Sinan Uzun, Türkiye'deki tüm eğitim kurumlarının katıldığı ''3. Web Tabanlı Eğitim İçeriği Geliştirme Proje Yarışması''nda ''Gölgenin Kahramanları'' p

Trabzonlu öğretmenin başarısı

Eğitim yazılımları konusunda yıllardır çalışma yapan Şalpazarı Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Sinan Uzun, Türkiye'deki tüm eğitim kurumlarının katıldığı ''3. Web Tabanlı Eğitim İçeriği Geliştirme Proje Yarışması''nda ''Gölgenin Kahramanları'' projesiyle Türkiye üçüncüsü oldu.
Uzun, 2006 yılında da Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği ''İyi Örnekler'' proje yarışmasında, ''Çizgi Filmlerle Okuma Yazma Öğretimi'' projesiyle il birincisi olmuştu. Uzun halen kendi sitesi olan ''www.sinanuzun.com'' üzerinden yaklaşık 25 bin öğretmene okuma yazma öğretimi konusunda rehberlik yapıyor.

Uzun'a Türkiye üçüncülüğü getiren ''Gölgenin Kahramanları'' projesi ile unutulmaya yüz tutmuş Karagöz ve Hacivat'ı öğrencilerle buluşturmayı ve onlara tanıtmayı hedefliyor.

Proje içeriğinde, Karagöz ve Hacivat'ın animasyonlu hayat hikayeleri, temsili gölge oyunu, Karagöz ve Hacivat boyama oyunu, interaktif Karagöz Hacivat oynatma, Hayali ustası ile yapılan röportaj ve öğrencilerin evde Karagöz ve Hacivat'ı nasıl yapacaklarını görsel olarak anlatan bir video yer alıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler