Vali Kızılcık'ın bayram mesajı

 Vali Kızılcık'ın Kurban Bayramı mesajı:İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun kuvvetlendiği dini bayramlarımızdan Kurban Bayramını

Vali Kızılcık'ın bayram mesajı


 Vali Kızılcık'ın Kurban Bayramı mesajı:


İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun kuvvetlendiği dini bayramlarımızdan Kurban Bayramını sizlerle birlikte kutlamanın mutluluğu ve heyecanı içindeyim.

Kendine ve topluma yabancılaşan insan sayısının büyük bir hızla arttığı günümüzde bayramlar vesilesiyle; birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygı ruhu kuvvetlenmekte, karşılıklı ziyaretlerle akrabalık, komşuluk ve dostluk duyguları güçlenmektedir. Kaybolan ümitler yeşermekte, kırık kalpler onarılmakta, dargınlar barışmakta, geçmişlerimizin hatıraları tazelenerek rahmetle anılmaktadır. Hastaların, yaşlıların, öksüz ve yetimlerin yüzleri gülmekte ve kısaca her türlü insani ve ahlaki değerler hayata geçirilmektedir.

Bu vesileyle geleceğe mutlu, güvenle bakan, kalkınmış, huzurlu ve refah içinde yaşayan bir Trabzon için çalışmalarımıza heyecanla devam ettiğimizi, Kurban Bayramı dolayısı ile ortaya çıkabilecek sorunların çözülmesi ve vatandaşlarımızın bayramını huzur içinde geçirebilmeleri için gerekli her türlü tedbirin alındığını ifade etmek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle kamu kurum ve kuruşlarında çalışan değerli mesai arkadaşlarımın ve çalışmalarımızda bizlere katkı veren değerli basın mensuplarımızın, siz değerli Trabzonlu hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler