Vali Recep Kızılcık Of'ta

Vali Kızılcık'ı ilçe girişinde Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Oktay Saral ve daire amirleri karşılandı. Kaymakam Sonel'den ilçenin sorunları ve kaymakamlık projeleri hakkında brifing alan Kızılcık, Sonel'e yaptığı başarılı çalışmalarından dol

Vali Recep Kızılcık Of'ta

Vali Kızılcık'ı ilçe girişinde Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Oktay Saral ve daire amirleri karşılandı.

Kaymakam Sonel'den ilçenin sorunları ve kaymakamlık projeleri hakkında brifing alan Kızılcık, Sonel'e yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Fiziki altyapı çalışmalarının eğitim düzeyini artırmak için tek başına yeterli olmadığını ifade eden Vali Kızılcık, 2012 Eğitim Eylem Planı'na göre hareket edip, eğitim seviyelerini daha üst seviyelere çıkarma çalışmalarında gayret gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Vali Kızılcık, tarımın geliştirilmesi ve köy yollarının yapımı çalışmalarında da projeler üretilerek bu projelerin hayata geçirilmesi konusunda çaba sarf etmek gerektiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler