Yol hasretine çifte kurban kesildi

İlçenin Tepeli Mahallesi Kadıevyanı mevkiinde 58 yıldır yol hasreti çeken Osman ve Ahmet Uygun kardeşler ile mahalle sakinleri, Çamaş Belediyesi'ne müracaat ederek yarım asırdan fazla süren bu sorunun çözülmesini talep ettiler. Çamaş Belediyesi tarafından

Yol hasretine çifte kurban kesildi

İlçenin Tepeli Mahallesi Kadıevyanı mevkiinde 58 yıldır yol hasreti çeken Osman ve Ahmet Uygun kardeşler ile mahalle sakinleri, Çamaş Belediyesi'ne müracaat ederek yarım asırdan fazla süren bu sorunun çözülmesini talep ettiler.

Çamaş Belediyesi tarafından yapılan inceleme ve çalışmalar neticesinde söz konusu yolun plan ve programı hızlı bir şekilde yapıldı. Yoğun bir çalışma sonunda zorlu araziler ve geçit vermeyen dereler güçlükle aşılarak 1.5 km uzunluğunda yeni yol yapıldı.


Yolun açılmasını büyük coşkuyla karşılayan mahalle sakinleri, yol çalışmalarında bulunan iş makinesinin önünde iki koçu aynı anda keserek bu olayı kutladılar. Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Yaşar Aktaş'a teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler