Müge Anlı son bölüm izle / Müge Anlı son bölüm tekrarı

Müge Anlı ekranların en çok takip edilen programlarının başında geliyor. Müge Anlı son bölümü buradan izleyebilirsiniz. İşte Müge Anlı son bölüm tekrarı

Müge Anlı son bölüm izle / Müge Anlı son bölüm tekrarı

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri konumunda. Milyonlarca kişi Müge Anlı programını takip ediyor. Müge Anlı son bölümünü internetten izlemek için bu sayfayı kullanabilirsiniz.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE

 Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümü eski bölümlere BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz. 

PROGRAM HAKKINDA

Hafta içi her gün ATV'de yayınlanan gündüz kuşağı programıdır. Programı adını da veren Müge Anlı sunarken avukat Rahmi Özkan ile Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen daimi konuk olarak yer almaktadır. 14 yıldır yayın hayatını sürdüren programda, kayıp kişiler bulunmaya, faili meçhul cinayetler aydınlatılmaya çalışılıyor. 14 sezondur kesintisiz yayın hayatını sürdüren programda bugüne kadar 3212 kayıp kişi bulunurken 181 cinayet dosyası da aydınlatıldı ayrıca 930 aile kavuştu. Öte yandan Televizyon İzleme Araştırma Komitesi'ne göre ülkenin en çok izlenen gündüz kuşağı programıdır.

Ödülleri

2016: 43. Altın Kelebek Ödülleri / En İyi Kadın Sunucu
2017: 44. Altın Kelebek Ödülleri / En İyi Kadın Sunucu
2020: 46. Altın Kelebek Ödülleri / En İyi Kadın Sunucu
2021: 47. Altın Kelebek Ödülleri / En İyi Kadın Sunucu

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı Kimdir?

19 Aralık 1973'te İstanbul'da dünyaya gelen sunucu ve gazeteci Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde mezun olmasının ardından yüksek lisansını da Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üstüne yaptı.

Televizyon ekranlarıyla ilk olarak Kanal 6'da yayınlanan Top Secret programıyla başladı. Kanal D ve ATV'de ise magazin sunuculuğu yaptı. Daha sonra Kanal D'de Dobra Dobra isimli bir magazin programını yaptı. Uzun yıllar Vatan Gazetesi'nde magazin müdürlüğü yaptı. Dobra Dobra programını 2008'de bitirdikten sonra magazinden ayrılarak sunuculuğa geçerek ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başladı. 2022 itibariyle halen bu program devam etmektedir. Öte yandan bir dönem Güven Bana isimli yarışma programını da sundu.

Müge Anlı 1999'da Burhan Akdağ ile evlenip 2008'de boşandı. Anlı'nın bu evlilikten bir kızı bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler