Dünyada bir dönem çok ciddi bir etki yaratan kuş gribi vakaları yeniden artış göstermeye başladı...
Avrupa ve Amerika ülkelerinde artış gösteren vakalara hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde de rastlanmıştı.
Konuyla ilgili ise uzmanlardan yeni bir uyarı geldi... Uzmanlar, kuş gribinin kış aylarında daha da beter bir hale gelebileceğini açıkladı.
BÜYÜK BİR RİSK OLUŞTURABİLİR
Çoğu raporda ABD'nin bazı bölgelerinde bulunmuş olsa da, İngiltere'ye de taşınacağından endişe ediliyor.
Virüsün bu özel türü Nisan ayında bir patlama yaşadı ve semptomlar ilk başta hafifti. Hastalar kırmızı, kaşıntılı gözler ve öksürük bildirdiler. Ancak şimdi bunun çok daha kötü olabileceğine dair uyarı işaretleri var.
Bir kişi aynı anda birden fazla influenza suşu geçirirse, DNA'sının parçalarını karıştırıp eşleştirebilir. Bu, yeni bir suş yaratır ve grip sezonu yaklaşırken büyük bir risk oluşturabilir.
Kaynak:TV100
Bu millet bir daha böyle saçmalıklara inanır mı. Bill gates asi satacak israili müslüman parasıyla fonlayacak bir kalp krizi turbo kanser pıhtı dan öleceğiz
Yanıtla (0) (0)Bill denen zat galiba aşılardan az para kazanmış,boğazı doymamış,dünya nüfusunu azlatıp 500 milyona indirememiş!Daha çok para mı kazanmak istiyor?Dünya nüfusunun 500 milyon hedefine mi ulaşmak istiyor?Acaba bunların hazırlığı mı var?İnsanlık ve insan düşmanı olan siyonizm ve emperyalizm hiç rahat durmadı ve durmayacak!!Fakat Yüce Allah'ın mutlaka bunları helak edecek bir planı vardır elbet!
Yanıtla (1) (1)