Doğurarak Zengin Olan Kadın

Çocukları olmayan aileler ve doğurmak istemeyen kadınlar için taşıyıcı annelik yapan Carole Horlock (40), son olarak bir Yunan çift için üçüz dünyaya getirecek.Bu doğumla dünyada taşıyıcı anne olarak en fazla doğum yapan kadın unvanını kazanacak. Kendisi

Doğurarak Zengin Olan Kadın

Çocukları olmayan aileler ve doğurmak istemeyen kadınlar için taşıyıcı annelik yapan Carole Horlock (40), son olarak bir Yunan çift için üçüz dünyaya getirecek.

Bu doğumla dünyada taşıyıcı anne olarak en fazla doğum yapan kadın unvanını kazanacak. Kendisi de 2 çocuk sahibi olan kadın, "Bazıları yemek yemeyi sever, bazıları sigara içmeyi, benim hobim ise hamile kalmak. Ben hamile kalma bağımlısı bir insanım. Bu işten de çok para kazanıyorum" dedi.

'TİCARETİ YASAK'

Her doğum başına 20 bin dolar alan İngiliz kadın, bazen çocuk için gelen aileden yumurta aldığını bazen de kendi yumurtalarını kullandığını belirtti. Bu işi kariyeri olarak gören Horlock, "İyi para kazanıyorum. Şimdiye kadar 240 bin dolar para biriktirdim" ifadesini kullandı. Yetkililer ise bu işi ticaret haline dökmenin yasak olduğunu, ancak taşıyıcı annelerin yine de doğum başına 20 ila 40 bin dolar arasında kazandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler