Namahrem Girdi Oyun Durdu

SUUDİ Arabistan'da bir futbol maçı, örneğine ilk kez rastlanan bir olay yüzünden durdu. El Ahsa stadyumunda maç oynanırken tribünlere 12 yaşındaki kız çocuğu girince, hakem maçı durdurdu.Hakemlerle güvenlik güçleri, tam 36 dakika ne yapacakları konusunu t

Namahrem Girdi Oyun Durdu

SUUDİ Arabistan'da bir futbol maçı, örneğine ilk kez rastlanan bir olay yüzünden durdu. El Ahsa stadyumunda maç oynanırken tribünlere 12 yaşındaki kız çocuğu girince, hakem maçı durdurdu.

Hakemlerle güvenlik güçleri, tam 36 dakika ne yapacakları konusunu tartıştılar. Sonunda hakemler, olayın futbolla ilgili olmadığını ve maça devam edileceğini söyleyince, güvenlik güçleri kızı stattan çıkardı, ardından oyun tekrar başladı.

Olay sonrasında yapılan tartışmalar da ilginçti. Suudi gazetelerine gelen çok sayıda okur mektubundan birinde bir kızın stada girmesinin normal olduğu ve zaten birçok kızın futbol maçı seyrettiği belirtilirken bir başkasında ise "babasıyla maça gelebilirdi, sonuçta zararsız bir çocuk" denildi. Bir mektupta da, "Bir kız sokakta top oynayan gençleri seyretse maç durur mu" diye soruldu

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler