Akaryakıt fiyatlarında yaşanan artış son dönemde araç sahiplerinin keyfini kaçırırken, bu gece de motorine okkalı bir zam geldi.
2 lira 3 kuruşluk artış pompaya da yansırken, zamla birlikte Trabzon'da motorinin litresi 40 lirayı aştı.
MOTORİN 40 LİRAYI AŞTI
Zamla birlikte motorinin litresi İstanbul'da 40 lira 3 kuruşa, Ankara'da 40 lira 57 kuruş, Trabzon'da ise 40 lira 97 kuruşa çıktı.
FİYAT 4 AYDA 2 KATTAN FAZLA ARTTI
Akaryakıt fiyatlarına son dönemde üst üste zamlar geldi. Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimler öncesi benzinin litresi 19 lira seviyelerinde, motorin litre fiyatı ise 18 lira seviyelerindeydi. 4 aylık sürede akaryakıt fiyatları 2 kattan fazla arttı.
ama olsundu...ezan susmamış, bayrak inmemiş, kudüs düşmemiş, abim ve dayım evlenmemişti...
Yanıtla (0) (0)Ben dahahs tavla niyete gıtmıyorum tavsıyen bır hafda gerkezınde konsak kapamasini isderim otobüsüm şehırler arasi yemın ederim zarara calişdım para kazanamadim şimdi arabanı takoza aldim herkezında aynı olmasini isderim ak partıye oylarii verdikya ne yapsa haklidir
Yanıtla (0) (0)Hep bu cehape yüzünden bu zamlar cehaletten değil ağalar
Yanıtla (4) (0)