TTSO’da yoğun mesai

 Trabzon'da bulunan Ukrayna'nın Kherson Ticaret ve Sanayi Odası heyeti öncelikli olarak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret ederek bugün saat 15.30'da iş adamlarıyla gerçekleştirilecek toplantı öncesi görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette

TTSO’da yoğun mesai

 Trabzon'da bulunan Ukrayna'nın Kherson Ticaret ve Sanayi Odası heyeti öncelikli olarak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret ederek bugün saat 15.30'da iş adamlarıyla gerçekleştirilecek toplantı öncesi görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette ayrıca Kherson Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu karşılıklı olarak birer hediye takdim ettiler.

Yine aynı saatlerde gerçekleşen bir başka organizasyon ise, Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş. ile TTSO işbirliğinde gerçekleştirilecek olan 'Kredi Bilgilendirme Toplantısı' öncesi bir araya gelme. Kalkınma Bankası A.Ş. Genel Müdürü Abdullah ÇELİK'in de katılacağı Kredi Bilgilendirme Toplantısı da bugün saat 2'de TTSO Ali Osman Ulusoy Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Toplantı öncesi bir araya gelen TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu ile Kalkınma Bankası A.Ş Genel Müdürü Abdullah Çelik kısa birer mesaj verdi. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Kalkınma Bankası'nın Trabzon'daki işadamlarına ve sanayicilere kredi kullandırmak amacıyla bir bilgilendirme yapacaklarını söyledi. Hacısalihoğlu, Kalkınma Bankası'nın böyle bir kriz ortamında işadamlarına destek olmak amacıyla böyle bir toplantıyı organize ettiklerine işaret ederek, olumlu sonuçlar beklediklerini söyledi.

Kalkınma Bankası A.Ş Genel Müdürü Abdullah Çelik ise amaçlarının en zor dönemde işadamları ve sanayicilere destek sağlamak olduğunu söyledi. Kredi kullandırma şartlarının da çok uygun olduğunu ve bugünkü toplantıda da bunu anlatacaklarını söyleyen Çelik, toplantının sonucunun olumlu geçeceğini umduğunu kaydetti.

Nurgül GÜNAYDIN

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler