TTSO'nun İngiltere ziyareti

“Kilit Elemanların Eğitilmesi ile KOBİ'lerin Güçlendirilmesi” projesi yürütücüsü Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), eğitimlere katılan ve başarılı görülen 5 KOBİ yetkilisini Proje Ortağı olan İngiltere'ye götürdü. TTSO heyetinde Trabzon Ticaret ve Sa

TTSO'nun İngiltere ziyareti

“Kilit Elemanların Eğitilmesi ile KOBİ'lerin Güçlendirilmesi” projesi yürütücüsü Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), eğitimlere katılan ve başarılı görülen 5 KOBİ yetkilisini Proje Ortağı olan İngiltere'ye götürdü.

TTSO heyetinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Adnan Sağlam, Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Öztürk, Özcan İlarslan, Genel Sekreter Hakan Gürhan, Proje Koordinatörü Elif Duman, Proje Ofisi çalışanlarından Hakan Eryüzlü, Uzay Bulut ve projede eğitim alan TİSAŞ' tan Murat Alemdaroğlu, Değişim Mim-Müh.'den Şeref Çolak, Güneş Gıda'dan Hasan Önder, Çolakoğlu Müh. Mak.'tan Pınar Çelikarslan ve İpekplast Ambalaj ve Plastik'ten Mustafa Gümüş yer aldı.

İngiltere'nin Sheffield sanayi bölgesinde incelemelerde bulunan Trabzonlu KOBİ'lerin kilit elemanları ile TTSO heyeti, fuarlara katıldı. İngiltere ziyareti ile ilgili bilgi veren TTSO Yönetim Kurulu üyesi Adnan Sağlam, projeye oda tarafından yapılan çağrılar sonucunda katılan KOBİ'lerin kilit elemanlarına gerek Trabzon gerekse İngiltere'de akademik düzeyde eğitim verildiğini söyledi. TTSO'nun amaçlarının oda üyelerinin ekonomik ilişkilerini, işletmelerin ticari faaliyetlerini geliştirmek olduğunu ifade eden Adnan Sağlam, proje kapsamında eğitim alan 5 KOBİ'nin temsilci ile birlikte İngiltere'de çeşitli temaslarda bulunduklarını belirtti.

İngiltere ziyaretinde Güney Yourkshire Şirket Fuarı'na katıldıklarını kaydeden Sağlam “Güney Yorkshire bölgesinden yüzlerce önde gelen şirketin stantlarını gezdik. Ekonomik krizin etkileri konusunda fikir alışverişinde bulunduk. İngiltere'deki işletme teknikleri hakkında bilgi edinerek şehrimizin tanıtılması için gerekli bilgiler sunduk. Yapılan görüşmeler sonunda, gelecekte daha güçlü ve kalıcı işbirliklerinin kurulması için ortak karara varıldı. Ticari ilişkilerin sürekli olması ve sonuçlarının daha etkili takip edilebilmesi amacıyla, Sheffield ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odaları üyeleri arasında firma işbirliği ağı kurulması için adımlar atıldı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler