Bakan Yerlikaya açıkladı! Kaç belediyeye soruşturma açıldı?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, belediyelere açılan soruşturmalar hakkında konuştu. Yerlikaya, “176'sına soruşturma izni verilmiştir. Soruşturma izni verilenlerin 59'u AK Parti, 58'i CHP, 21'i MHP, 7'si İYİ Parti, 10'u HDP üyeleriyle ilgili" dedi.
Bakan Yerlikaya açıkladı! Kaç belediyeye soruşturma açıldı?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, belediyelere açılan soruşturmalar hakkında bilgi verdi.

Yerlikaya, belediyelere yönelik yapılan şikayetler ve soruşturma izinleri hakkında bilgi vererek, toplam 1701 şikayetten 176’sına soruşturma izni verildiğini söyledi.

Yerlikaya, "1701 şikayetin 176'sına soruşturma izni verilmiştir. Soruşturma izni verilenlerin 59'u AK Parti, 58'i CHP, 21'i MHP, 7'si İYİ Parti, 10'u HDP üyeleriyle ilgilidir" bilgisini verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
  • envr yldrm / 21 Kasım 2024 13:12

    ülkemizde o kadar çok güven bunalımı yarattınız ki haklı bile olsanız size inanmıyoruz.bir örnek yıllarca akp iktidarında olan belediyeleri chp’ye kaptırınca bir kaç ay geçmeden ssk borçları var diye haciz işlemleri başlatacağınızı duyurdunuz.ondan sonra adaletten haktan hukuktan bahsedeceksiniz.

    Yanıtla (2) (0)
  • Trabzon / 21 Kasım 2024 11:35

    Göstermelik Mhp ve akp ama kayyum CHP ye yemezler Trabzon büyük şehirede bir baksanız 1 zahmet

    Yanıtla (4) (2)
  • Osman / 21 Kasım 2024 09:48

    Hangilerine Kayyum atadın onları da söyleseydin keşke.

    Yanıtla (3) (1)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir